2022-05-28 07:52:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A barátságodat olyanok is fontosnak tarthatják, akiket te haragosként tartasz számon

Napi horoszkóp május 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ahelyett, hogy elégedetlenkedsz, inkább próbáld meg a másik oldalról vizsgálni a dolgokat. Mondjuk, vedd figyelembe azt, amivel elégedett lehetsz. A problémákban pedig elsődlegesen az okos megoldást keresd. Ne a harag forrását.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz ma átlép a Bika jegyébe. Ez neked egy nagyon jó szakasz kezdetét jelzi, amikor sokkal teljesebben meg tudod élni az örömöket. Pénzügyekben is fellendülést jelez, mert a Vénusz nemcsak a szerelem, hanem a pénz bolygója is.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma tökéletesen érzed magad, mert végre ráébredsz, hogy hogyan változtathatnád jóvá, ami rossz. Sugárzóan jó kedvedből másoknak is juttathatsz, akárcsak a jó ötleteidből. Rajongókra is akadhatsz, köszönd a vonzerődnek!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz átlép a Bika jegyébe, ami kedvez neked. Most nagyon harmonikus a kapcsolatod a pároddal, és olyan beszélgetéseitek vannak, amik közelebb visznek titeket egymáshoz. A kémia is remekül működik köztetek.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A barátaid talán úgy vélik, hogy meggondolatlanul társultál valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha te biztos vagy a dolgodban. Mert más értékeket is figyelembe veszel, mint azok, akik csak távolról figyelnek.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A barátságodat olyanok is fontosnak tarthatják, akiket te haragosként tartasz számon. Különösen igaz ez akkor, ha valaha egyébként is barátok voltatok. Legyél békülékeny, mert ez mindenképpen a javadra válik! Lásd meg a jót az emberekben!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Merészséged nem ismer már határt. Ha eddig lesütött szemmel, vagy félve tettél is valamit, mostanra már kinyílt a szemed. Ha valóban úgy látod, hogy amit csinálsz, az jó, mutatkozz meg végre a nyilvánosság előtt is!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz átlép a Bika jegyébe, ami nagyon kedvez neked. Ha van párod, akkor felerősödik a szenvedély közöttetek! Egyedül a féltékenység okozhat problémákat, mert te és a Bika jegye is meglehetősen birtokló jegyként vagytok ismertek.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Derűs, felhőtlen nap áll ma előtted. Nem kell attól tartanod, hogy ebben megzavarnak, de ehhez persze el kell végezned a kötelező dolgaidat. Minden más utána: vidámság, könnyűség!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Akármennyire felbosszantott is téged a múltban valaki, azért nem kell örök haragot tartani vele szemben. Ha már jól kibosszankodtad magad, akkor fordíts a dolgon: engedd, hogy az illető jóvá tegye, amit elrontott.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma hirtelen vonhatsz le következtetéseket, pedig egyébként mindig pártatlan vagy. Megítélsz egy helyzetet, pedig az igazság ennél sokkal bonyolultabb. Ma értékes felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ideje lenne, hogy végre kicsit lassíts, lazíts! A mai nap romantikus, boldog szerelmet hozhat neked a Bika jegyébe lépő Vénusz szerint. Az otthonodat érintő változásokra is számíthatsz. Aki már rátalált az igazira, az most akár költözhet is hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: